Welkom op de groepssite van groep 3!

schooljaar 2017-2018

Op deze site vindt u regelmatig (na iedere vakantie) leuke informatie en foto's van groep 3.
In onze klas zitten 28 hele gezellige en lieve kinderen.
Onze juffen heten: juf Arianne en juf Jolanda

Iedere ochtend en middag beginnen wij met een inloop van 10 minuten met zelfstandig werk. Daarna gaan we aan de slag met taal Veilig leren lezen; we leren bijna iedere dag wel een nieuwe letter! Ook rekenen we iedere ochtend met Pluspunt en door veel te doen (handelend werken). We doen bijv. veel rekenspelletjes, springen door de klas op de getallenlijn van hoepels en werken samen met verschillende coöperatieve werkvormen. Met schrijven leren we iedere dag de schrijfletter die we geleerd hebben die dag.
's Middags lezen we vaak en werken we met  IPC, creatieve vakken, begrijpend luisteren en leren we over hoe we fijn met elkaar om kunnen gaan.

We maken er een gezellig schooljaar van met veel (leer)plezier!

Groetjes de kanjers van groep 3

Nieuwtjes

Het nieuwe schooljaar kan weer beginnen!