Padlet Tijdlijn Camp Classic 2020

Volg ons via Padlet tijdens onze kampweek! Een leuke tijdlijn gedurende onze 4 dagen kamp. Met foto, video en verhalen. We delen op de terugweg ook onze locaties zodat het thuisfront kan volgen waar we zijn en hoe laat we op school zullen aankomen. Handig toch?

Hier de link:

Camp-Classic-Padlet

De Diamantroof

De Diamantroof is een hoorspel in 21 delen naar de gelijknamige musical. Uitgevoerd door groep 8. Alle 21 delen beluister je hier via Soundcloud. Lekker voor op de achterbank tijdens je vakantiereis!

Radio-Diamond

Dit jaar dus stemacteurs, hier en daar herschrijven (want visuele grappen zie je niet in een hoorspel) en vooral veel monteren. Het bleek in Coronatijd een leuke en handige oplossing. Wist je dat sommige kinderen nu soms samen in een aflevering acteren terwijl ze op aparte momenten hebben ingesproken?

Kunstverkoop van Start

Ook dit jaar wordt een selectie van tekenwerk uit groep 8 gedeeld. De werken zijn ingelijst te bestellen. De opbrengst is voor extra uitstapjes tijdens ons schoolkamp.

Caleidoscoop-010

SAAM&vatting Januari t/m Mei 2020

Wat hebben we gedaan en bereikt in de tweede helft van dit schooljaar? We maakten een beknopt overzicht. Bekijk de SAAMvatting van de periode januari t/m mei 2020 van De Tuimelaar.

SAAMvatting-Januari-Mei-2020

Schoolwebsite door SchouderCom