SchouderCom

SchouderCom is een veilig en besloten ouderportaal voor de online communicatie tussen school en ouders. Ook kunnen ouders zelf hierin hun adres- en telefoongegevens bijhouden. De belangrijkste voordelen zijn: overzichtelijke communicatie, een laagdrempelige bereikbaarheid voor alle gebruikers en het levert grote tijdsbesparingen op voor de school.

In dit systeem kunnen zowel individuele berichten als groepsberichten verstuurd worden. Ook kan er door leerkrachten een afgeschermde of openbare blog geplaatst worden. Wanneer er een openbare blog geplaatst wordt, staat deze informatie tevens op de website van De Tuimelaar. Afwezigheidsmeldingen doorgeven, een enquête en/of poll houden of inschrijven als hulpouder bij excursies zijn onder andere ook mogelijk via SchouderCom.

Gebruikersaccount

Om van SchouderCom gebruik te kunnen maken heeft u een gebruikersaccount nodig.
Wanneer uw kind bij ons de eerste dag naar school gaat ontvangt u de dag daarop een geautomatiseerde e-mail vanuit SchouderCom met een uitnodiging.
(Kijk eventueel hiervoor ook even in de 'ongewenste e-mail / spam' map.)
Via de link in de e-mail kunt u dan een gebruikersaccount aanmaken.
In principe is alle informatie voor ouders alleen via SchouderCom in te zien.

FAQ Schoudercom

Schoolwebsite door SchouderCom